• Geri dön

  • 249 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto, baharın ve yazın en trend tasarımlarını Garden Party temalı modest koleksiyonunda bir araya getiriyor. Her gardırobun olmazsa olmazları arasına girecek dantel ve işleme detaylı tunikler, rahat kesim pantolonlar ve volanlı maxi elbiseler gibi birbirinden şık tasarımlar bulunuyor.

Global moda markası DeFacto, sezonun en şık parçalarını modest koleksiyonuyla tüketicilerin beğenisine sunuyor. Tasarımlar Garden Party temasıyla bahar trendlerine özel özgün bir dokunuşla yorumlanıyor. Bej rengin hakim olduğu koleksiyonda dantel ve işleme detaylar ve rahat tasarımlar dikkat çekiyor.

Koleksiyonda yer alan tunikler günlük kombinlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Keten görünümlü tişört tunik, her renk pantolon ve tayta eşlik ederek fark yaratan bir stile göz kırpıyor. Dantel detaylı viskon tunik ise maxi denim etek ile bir araya geldiğinde hem rahat hem de dikkat çekici bir görünüm ortaya koyuyor.

Garden Party temasının kilit parçalarından biri ise regular fit bilek boy pantolonlar oluyor. Koleksiyonun en sevilenlerinden olan işleme ve balon kol detayları ile volanlı maxi elbiseler de sandaletler ve şallarla birlikte sezona ahenk katmaya hazır. DeFacto Modest koleksiyonu ürünlerine www.defacto.com.tr adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL